Vem kommer vinna guldbollen efter Ronaldo och Messi?

Jag är lite i valet och kvalet om vem jag ska spela på som vinnare av guldbollen, Ballon d’Or, efter det att Cristiano Ronaldo och Lionel Messi har tacklat av. De kanske inte behöver lägga skorna på hyllan, men i alla fall ha kommit lite till åren. Det är inte så himla långt kvar ändå. Ronaldo är född 1985 och Messi är född 1987. Så de är i idrottsvärlden inte längre några ungtuppar. Men säg att Ronaldo drar till Kina och spelar fotboll där och tjänar massor med deg att lura skjortan av betydligt sämre spelare, och att Messi drar tillbaka till Argentina för att spela lite fotboll där innan han avslutar karriären. Vem skulle då kunna vinna Ballon d’Or. Ja, jag antar friskt att ingen annan spelare kommer att göra det förrän Messi och Ronaldo är borta.

Jag tror att Paul Pogba är ett bra bet. Han lär vara 25-27 när Messi och Ronaldo tacklat av och kanske har han blivit ännu bättre än vad han är nu. Ett annat bet som jag kan tänka mig är Kevin De Bruyne. Han är fortfarande ung och kan ta fler kliv framåt. Hans högstanivå är enligt mig otroligt hög. En annan lågoddsare är så klart Neymar och hans anfallskollega Luis Suarez. Gareth Bale i Real Madrid kanske också skulle kunna vinna. Det är inte helt otroligt. I Tyskland så skulle jag kunna se Bayern Münchens Robert Lewandowski vinna.

Men om man tänker lite så är det kanske troligaste att ingen av dessa herrar vinner. Det kanske kommer någon ny liten Ronaldo eller Messi snart som hinner utvecklas och bli världens bästa spelare i anslutning till när den store portugisen och den store argentinaren tacklar av. Det återstår att se. Hur som helst så kommer i alla fall inte jag spela på att någon annan spelare kommer vinna Ballon d’Or under Messi och Ronaldos tid så att säga.