Om Paris Saint-Germain vinner Champions League

Jag tycker att det vore lite sjukt om Paris Saint-Germain gick och vann hela alltet i Champions League det här året. Och visst är det möjligt. De svåraste motståndet i turneringen som fortfarande är kvar är Real Madrid och Bayern München. Men säg att dessa får spela mot varandra och att Paris Saint-Germain får något av dem i finalen. När det bara är en finalmatch så kan allt hända och visst är det inte helt otänkbart att Paris Saint-Germain tillslut fixar det.

Det som jag grunnar på är det här med Zlatan Ibrahimovic. Han har själv pratat om att vinna Champions League många gånger, något som han aldrig lyckats med förut. Och det var ju det som han ville göra när han gick till Barcelona. Det var José Mourinho som tränade honom i Inter och som lät honom gå till Barcelona där det var tänkt att han skulle lyfta bucklan. Men vad händer? Zlatan bänkas av Guardiola och Inter, laget som han precis lämnat, går tillslut och vinner Champions League! Så ironiskt. Ett Zlatan-fan som jag själv tänker då så klart om samma sak skulle hända nu. Det vore bra snopet om Paris Saint-Germain lyckas vinna Champions League precis året efter som Zlatan lämnat laget.

De som står som favoriter bland spelbolagen att vinna Champions League är Bayern München. Därefter är det Real Madrid. Sedan kommer Paris Saint-Germain. Jag är beredd att hålla med om den rangordningen. Fjärdefavoriten är de italienska mästarna Juventus följt av Atletico Madrid. Det första engelska laget på favoritlistan är Manchester City. Jag tror faktiskt att Manchester City kan vara ett ganska bra spel. Ibland gör flera av deras spelare stora blunders, men när man spelar som ett lag och håller sin högstanivå så kan man slå vilket lag som helst. Så i det här skedet skulle jag nog faktiskt helst spela på Manchester City som slutgiltiga vinnare av Champions League.